Ga naar de inhoud
backup hero image

Lunch bijeenkomst: Innoveren door digitaliseren

23 februari 2023-12:00 - 13:30

Lunch bijeenkomst: Innoveren door digitaliseren

Op donderdag 23 februari staat er weer een lunch bijeenkomst gepland. Deze keer met als gastheer Gerben Dolsma van Nidaros.

Innovatie voor iedereen!

Dat is wat er op de website staat van www.nidaros.nl

Doorbreek de routines en laat ons samen met jou kritisch kijken naar de tijd je spendeert aan herhalende, administratieve handelingen. Waar mogelijk automatiseren we dit proces,  zodat jij meer tijd en aandacht hebt voor werkzaamheden waar je echt het verschil kan maken.

Programma

Innoveren door digitaliseren, hoe dan?

Gerben Dolsma van Nidaros neemt je mee in de reis die hij samen met veel bedrijven onderneemt om tot meer efficiency en een kostenbesparing te komen én een verbeterde klantreis. Soms bieden de softwarepakketten waar een onderneming mee werkt niet wat de organisatie nodig heeft om haar proces beter in te richten. Robotiseren van herhalende administratieve taken en handelingen kan een bijzonder tactische en goede oplossing zijn.

Laat je inspireren en stel je vragen!

  • 12.00 Inloop
  • 12.15 Lunch
  • 12.45 Gerben Dolsma over klantreis en digitalisering
  • 13.30 Einde programma

Locatie

  • ING Businesslounge, Sportpark HZVV

 

 

Aanmelden

Hidden
Hidden
Hidden
Terug naar het overzicht

Actieve businessclub

Bij HZVV Onderneemt gaan zaken doen en plezier hand in hand. Op het prachtige sportpark van HZVV weten sponsoren elkaar goed te vinden en de bijeenkomsten worden goed bezocht. de sponsoren zijn elke thuiswedstrijd welkom in de businessruimte en een aantal keren per seizoen is er een speciaal programma.

Lid worden
HZVV onderneemt logo