Ga naar de inhoud
687-614e5cf0-14e3-440f-89b6-369d33f27c7b

AB Bouw verlengt als hoofdsponsor bij HZVV

7 september 2022

AB Bouw verlengt als hoofdsponsor bij HZVV

Bouwbedrijf AB Bouw, al jaren één van de trouwe hoofdsponsoren van HZVV, heeft zijn contract als hoofdsponsor bij de vereniging verlengt en zal daarom ook komend jaar te zien zijn op de voorkant van de thuisshirts van HZVV 1.

HZVV en businessclub HZVV Onderneemt (de behartiger van de sponsorbelangen van HZVV) zijn zeer blij met deze nieuwe verbintenis en trots dat een bedrijf als AB Bouw voor een langere tijd verbindt met de club uit Hoogeveen.

AB Bouw, van eigenaar André Bouwmeester, heeft al meer dan 30 jaar ervaring in de verbouw, nieuwbouw en renovatie. Daarnaast is Bouwbedrijf AB Bouw een gerenommeerde naam in de bouwsector.

logo ab bouw

V.l.n.r. André Bouwmeester (AB Bouw), Robert Ottes en Robert Nieland (beiden HZVV Onderneemt).

Terug naar het overzicht

Actieve businessclub

Bij HZVV Onderneemt gaan zaken doen en plezier hand in hand. Op het prachtige sportpark van HZVV weten sponsoren elkaar goed te vinden en de bijeenkomsten worden goed bezocht. de sponsoren zijn elke thuiswedstrijd welkom in de businessruimte en een aantal keren per seizoen is er een speciaal programma.

Lid worden
HZVV onderneemt logo