Ga naar de inhoud
Foto 14-08-2022 14 05 26 (1) (1)

Over ons

Over ons

Als businessclub HZVV Onderneemt bieden we onze businessclubleden en sponsoren een sociaal en zakelijk netwerkplatform. Tijdens het voetbalseizoen organiseren we diverse informele (business)activiteiten, zowel rond wedstrijden van HZVV 1 als op andere momenten.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan een voetbalreis naar een wedstrijd in de Nederlandse of een buitenlandse competitie, een avond ‘Beer, Business & Brains’, DAF-toertocht of dagtrip naar Amsterdam. Daarnaast organiseren we sinds een aantal jaren diverse lunchbijeenkomsten per jaar, die elk keer met een ander leerzaam (zakelijk) thema.

Zo trachten we bij te dragen aan het versterken van de onderlinge banden tussen onze businessclubleden en sponsoren. Dit vergemakkelijkt het onderlinge contact en daarvan profiteren de leden bij het (onderling) zaken doen. Daarnaast profileren de leden zich richting de voetbalvereniging HZVV en haar achterban van enige duizenden mensen. Dit verhoogt de gunfactor en die is doorslaggevend om succesvol te ondernemen. Zo snijdt het mes ook aan uw kant!

 

Agenda

Jaarlijks zijn er diverse bijeenkomsten, de agenda hiervoor is te vinden op onze website en per nieuwsbrief houden wij de leden en sponsors op de hoogte.

Contact

Graag eens in contact komen met het bestuur? Dit kan per telefoon of mail, of kom naar eens langs bij een wedstrijd of businessbijeenkomst.

Actieve businessclub

Bij HZVV Onderneemt gaan zaken doen en plezier hand in hand. Op het prachtige sportpark van HZVV weten sponsoren elkaar goed te vinden en de bijeenkomsten worden goed bezocht. de sponsoren zijn elke thuiswedstrijd welkom in de businessruimte en een aantal keren per seizoen is er een speciaal programma.

Lid worden
HZVV onderneemt logo