Ga naar de inhoud
WhatsApp Image 2023-10-16 at 13.58.42

Sponsoren

Sponsoren

Ook sponsor worden?

Lid worden van businessclub HZVV Onderneemt? Wilt u lid worden of meer informatie omtrent het lid worden neem dan gerust contact met ons op. Sponsoren is elkaar versterken. Wij hebben hier enkele mogelijkheden voor, maar staan open voor uw ideeën? Stuur een mail naar info@hzvvonderneemt.nl.

Sponsor worden

Agenda

Zien wij je op een van onze bijeenkomsten?

13 april 2024 16:00 –
VERPLAATST: Grote Veiling Avond
VERPLAATST naar zaterdag 13 april, na HZVV – WKE Op zaterdag 13 april organiseert businessclub HZVV Onderneemt een Grote Veiling Avond! De …

Hoofdsponsor

abbouw

AB Bouw is al enige jaren nauw verbonden aan HZVV. Eigenaar en ondernemer André Bouwmeester heeft een grote voorliefde voor het spelletje en is soms zelf actief als scheidsrechter. Samen met zijn gemotiveerde en goed gekwalificeerde vakmensen wil hij uw oorspronkelijke wensen overtreffen. AB Bouw is dan ook uw partner voor verbouwingen.

Goud sponsoren

Zilver sponsoren

Vrouwensponsoren

Clubsponsoren

Actieve businessclub

Bij HZVV Onderneemt gaan zaken doen en plezier hand in hand. Op het prachtige sportpark van HZVV weten sponsoren elkaar goed te vinden en de bijeenkomsten worden goed bezocht. de sponsoren zijn elke thuiswedstrijd welkom in de businessruimte en een aantal keren per seizoen is er een speciaal programma.

Lid worden
HZVV onderneemt logo