Ga naar de inhoud
817-foto-20-10-2021-20-29-15

Sponsor worden

HZVV Onderneemt heeft ambitie

HZVV is een ambitieuze breedtesportvereniging met maatschappelijke en sportieve doelen voor alle leden. HZVV Onderneemt regelt de sponsoring binnen de vereniging en draagt zo bij aan het succes en de ambities van de voetbalvereniging HZVV.

Actieve businessclub

De businessclub HZVV Onderneemt biedt haar leden een netwerkplatform. Tijdens het voetbalseizoen worden verschillende informele activiteiten georganiseerd, zowel rond wedstrijden van HZVV 1, als op andere momenten. Voorbeelden zijn een voetbalreis naar een wedstrijd in een buitenlandse competitie of aan avond Beer, Business & Brains. Zo wordt bijgedragen aan het versterken van de onderlinge band. Dit vergemakkelijkt het onderlinge contact en daarvan profiteren de leden bij het (onderling) zaken doen. Daarnaast profileren de leden zich richting de voetbalvereniging HZVV en haar achterban van enige duizenden mensen. Dit verhoogt de gunfactor en die is doorslaggevend om succesvol te ondernemen. Zo snijdt het mes ook aan uw kant.

Sponsormogelijkheden

Naast de aantrekkelijke sponsorpakketten kennen we ook de volgende sponsormogelijkheden:
 • Kledingsponsoring van jeugd en senioren (dames en heren)
 • Bordsponsoring op de diverse velden
 • Adverteren in onze jaarlijkse presentatiegids welke wordt verspreid onder al onze leden
Uiteraard is sponsoring maatwerk en daarom bespreken we graag uw wensen en ideeën om tot een passend aanbod te komen.

Sponsorpakketten

HZVV Onderneemt heeft recentelijk de sponsorpakketten vernieuwd en gekeken hoe we zoveel mogelijk tegemoet konden komen aan de wensen van onze huidige- en toekomstige sponsoren.

 • Platinum sponsor
  Dit is het meest uitgebreide pakket. Wanneer u voor dit pakket kiest zal uw bedrijf nauw worden verbonden aan de club en de meeste en prominenste exposure ontvangen.
 • Goud sponsor
  Een stapje lager dan Platinum, grotendeels vergelijkbaar. Wanneer u goud sponsor wordt bij HZVV zult u veel exposure ontvangen.
 • Zilver sponsor
  Dit pakket bevat onder meer mooie exposure middels bordreclame, advertentie in de presentatiegids en logo-vermeldingen in diverse uitingen.
 • Brons sponsor
  Wanneer u voor het brons pakket kiest, ontvangt alle voordelen van het businessclublidmaatschap plus logo/bedrijfsvermelding in diverse uitingen.
 • HZVV Onderneemt businessclublid
  Als businessclublid (instappakket) kunt u deelnemen aan twee sponsoractiviteiten in het jaar en wordt uw bedrijf/logo vermeld op onze website. Daarnaast heeft u elke thuiswedstrijd van HZVV toegang tot de businessruimte.

Interesse?

Neem contact met ons op door te mailen naar info@hzvvonderneemt.nl.

Ik wil sponsor worden bij HZVV!

Actieve businessclub

Bij HZVV Onderneemt gaan zaken doen en plezier hand in hand. Op het prachtige sportpark van HZVV weten sponsoren elkaar goed te vinden en de bijeenkomsten worden goed bezocht. de sponsoren zijn elke thuiswedstrijd welkom in de businessruimte en een aantal keren per seizoen is er een speciaal programma.

Lid worden
HZVV onderneemt logo