Ga naar de inhoud
backup hero image

AllParts Jari Techniek nieuw businessclublid

7 september 2022

AllParts Jari Techniek nieuw businessclublid

We verwelkomen AllParts Jari Techniek als nieuw businessclublid bij HZVV Onderneemt! 

Jari Techniek is een groothandel in automaterialen die actief is in de automotive aftermarket. Jari Techniek richt zich voornamelijk op garagehouders, landbouw- en transportbedrijven en (lokale) overheden. Maar Jari Techniek is meer dan alleen leverancier van automaterialen en gereedschappen. Naast onderdelen bieden we ook ondersteuning op diagnose via eigen werkplaats. Met een eigen trainingsruimte bieden we opleiding / trainingen aan. Jari Techniek is lid van GroupAuto Nederland en daarmee Europees georganiseerd in Groupauto International. Leden van Groupauto International maken deel uit van een netwerk van meer dan 1.500 verkooppunten van automaterialen-grossiers in heel Europa. Jari Techniek heeft inmiddels drie vestigingen in Hoogeveen, Assen en Coevorden met meer dan 40 medewerkers.”

Terug naar het overzicht

Actieve businessclub

Bij HZVV Onderneemt gaan zaken doen en plezier hand in hand. Op het prachtige sportpark van HZVV weten sponsoren elkaar goed te vinden en de bijeenkomsten worden goed bezocht. de sponsoren zijn elke thuiswedstrijd welkom in de businessruimte en een aantal keren per seizoen is er een speciaal programma.

Lid worden
HZVV onderneemt logo