Ga naar de inhoud
586-photo-2022-06-07-11-36-47

HIER DE TITEL VAN HET NIEUWSBERICHT

7 september 2022

Bolkesteijn Group nieuw businessclublid

We verwelkomen Bolkesteijn Group als nieuw businessclublid bij HZVV Onderneemt! 

“Bolkesteijn Group is een relatief jong, maar zeer ambitieus aannemersbedrijf dat werkzaam is in de grond-, weg-, water- en spoorbouw. Met een solide team van ongeveer 50 vaste medewerkers en door het samenwerken met betrouwbare partners kunnen wij de continu├»teit van onze werkzaamheden garanderen en zijn wij zeer flexibel in het uitvoeren van kleine tot zeer omvangrijke projecten, door geheel Nederland.”

“Onze specialismen zijn: Machinaal aanbrengen van talud bekleding, perronbestrating, natuursteenbestrating, wegenbouw, aanleg bedrijventerreinen. Wij onderscheiden ons onder andere door: 24/7 bereikbaar bij storing/onderhoud, VCA**, ISO9001, SEB, BRL9334, Safety Culture Ladder trede 3, CO2 Prestatieladder gecertificeerd.”

Terug naar het overzicht

Actieve businessclub

Bij HZVV Onderneemt gaan zaken doen en plezier hand in hand. Op het prachtige sportpark van HZVV weten sponsoren elkaar goed te vinden en de bijeenkomsten worden goed bezocht. de sponsoren zijn elke thuiswedstrijd welkom in de businessruimte en een aantal keren per seizoen is er een speciaal programma.

Lid worden
HZVV onderneemt logo