Ga naar de inhoud
image-3

HIER DE TITEL VAN HET NIEUWSBERICHT

7 september 2022

Euro Planit nieuwe sponsor bij HZVV

HZVV Onderneemt verwelkomt Euro Planit Personeelsdiensten als nieuwe (zilver)sponsor bij HZVV!

Euro Planit Personeelsdiensten is een snelgroeiend en ambitieus uitzend- en detacheringsbureau uit het oosten van ons land. Op dit moment zijn ze druk bezig met de verdere expansie van het bedrijf, zo ook in Hoogeveen.

Na een bezoek aan het sportpark van HZVV op een zaterdagochtend was Euro Planit zeer aangenaam verrast door de sfeer en de ‘bedrijvigheid’ die ze er aantroffen. Dit deed ze doen besluiten sponsor graag sponsor te willen worden bij onze vereniging.

De locatie van Euro Planit in Hoogeveen is gevestigd aan de Stephensonstraat.

Foto v.l.n.r.: Robert Ottes (HZVV Onderneemt), Chantal te Pas (algemeen directeur Europlanit) en Riquette Kok (consultant op de vestiging in Hoogeveen).

Terug naar het overzicht

Actieve businessclub

Bij HZVV Onderneemt gaan zaken doen en plezier hand in hand. Op het prachtige sportpark van HZVV weten sponsoren elkaar goed te vinden en de bijeenkomsten worden goed bezocht. de sponsoren zijn elke thuiswedstrijd welkom in de businessruimte en een aantal keren per seizoen is er een speciaal programma.

Lid worden
HZVV onderneemt logo