Ga naar de inhoud
pexels-pixabay-274506

HIER DE TITEL VAN HET NIEUWSBERICHT

7 september 2022

Henk Mulderij verstevigt verbintenis met HZVV

Al diverse jaren is Henk Mulderij Financieel Advieskantoor verbonden als sponsor aan HZVV. Businessclub HZVV Onderneemt is zeer verheugd dat Henk Mulderij de samenwerking met de club verstevigt en nu als bronssponsor verbonden is aan HZVV!

“Financieel advies in begrijpelijke taal. Laagdrempelig en toegankelijk. Dat is Henk Mulderij! Betrouwbaar en onafhankelijk advies. Dus niet gebonden aan welke bank of verzekeraar ook. Daarom hebben wij de handen vrij om jou dat financiële product te bieden dat echt past bij jouw persoonlijke situatie. We gaan graag met je om tafel. Maar zullen we eerst weer samen genieten van het spel waar het allemaal draait om de bal? Onder het genot van een kop koffie of als je dat wenst iets anders. Bij ons op kantoor, in de kantine of bij jou thuis.

Hypotheek, verzekering of financieel advies: henkmulderij.nl — Omdat voetbal blijft verbinden, net als doordacht financieel advies!”

Terug naar het overzicht

Actieve businessclub

Bij HZVV Onderneemt gaan zaken doen en plezier hand in hand. Op het prachtige sportpark van HZVV weten sponsoren elkaar goed te vinden en de bijeenkomsten worden goed bezocht. de sponsoren zijn elke thuiswedstrijd welkom in de businessruimte en een aantal keren per seizoen is er een speciaal programma.

Lid worden
HZVV onderneemt logo