Ga naar de inhoud
image-1

HIER DE TITEL VAN HET NIEUWSBERICHT

7 september 2022

Nieuwjaarspakket voor sponsoren

Veel ondernemers worden rond de feestdagen bedolven onder de relatiegeschenken en andere cadeau’s! Wij dachten dit jaar: Dat gaan we eens anders doen!

Andre Bouwmeester van AB Bouw neemt hier één van de eerste nieuwsjaarsboxen in ontvangst voor onze trouwe sponsoren/BC-leden! Hopelijk kunnen we iedereen snel weer fysiek ontvangen bij onze mooie club!

Iedereen de beste wensen voor 2022!

Terug naar het overzicht

Actieve businessclub

Bij HZVV Onderneemt gaan zaken doen en plezier hand in hand. Op het prachtige sportpark van HZVV weten sponsoren elkaar goed te vinden en de bijeenkomsten worden goed bezocht. de sponsoren zijn elke thuiswedstrijd welkom in de businessruimte en een aantal keren per seizoen is er een speciaal programma.

Lid worden
HZVV onderneemt logo