Ga naar de inhoud
874-img-2097

Partner in Mobiliteit en nu ook 'partner in business' van HZVV

7 september 2022

Partner in Mobiliteit en nu ook ‘partner in business’ van HZVV

HZVV Onderneemt verwelkomt PIM Lease uit Groningen als nieuw businessclublid!

“In welke fase uw organisatie zich ook bevindt, wat uw wensen ook zijn: PIM Lease zorgt ervoor dat u en uw medewerkers onbezorgd en onbevangen de weg op kunnen. Wij zijn uw Partner In Mobiliteit: uw wagenpark is onze zorg en verantwoordelijkheid. Met veel plezier, kennis en aandacht nemen de mensen van PIM Lease een belangrijk deel van uw bedrijfsvoering uit handen. Dat doen we door aandachtig te luisteren naar uw mobiliteit- én ondernemersvraagstuk(ken) en op basis daarvan een eerlijk advies te geven. Uw situatie, dromen en ambities vormen daarbij het vertrekpunt. Een mobiliteitsoplossing die bijdraagt aan het succes van uw organisatie is voor ons namelijk belangrijker dan een contract. Hebben we uw situatie en wensen duidelijk in kaart? Dan stellen we een passende leaseconstructie samen die aansluit bij uw huidige én toekomstige situatie. En helpen u snel op weg Van mooie occasions tot exclusieve auto’s en van meerjarige leasecontracten tot tijdelijke shortlease: wij passen ons aan en bewegen mee met uw organisatie. Zo helpen we u en uw medewerkers letterlijk en figuurlijk op weg en kunt u (blijven) doen waar u goed in bent”.

Terug naar het overzicht

Actieve businessclub

Bij HZVV Onderneemt gaan zaken doen en plezier hand in hand. Op het prachtige sportpark van HZVV weten sponsoren elkaar goed te vinden en de bijeenkomsten worden goed bezocht. de sponsoren zijn elke thuiswedstrijd welkom in de businessruimte en een aantal keren per seizoen is er een speciaal programma.

Lid worden
HZVV onderneemt logo