Ga naar de inhoud
566-foto-05-07-2022-18-17-50

Present Eyecatchers verstevigt sponsoring HZVV

7 september 2022

Present Eyecatchers verstevigt sponsoring HZVV

Present Eyecatchers, al vele jaren sponsor van HZVV, heeft zijn sponsorverbintenis met de club komend seizoen uitgebreid.

Vanaf komend jaar is het bedrijf ‘Goud’-sponsor van HZVV. Marcel Schoemaker (l) en Mark van der Starren (m) zijn beide zeer bekende gezichten bij de club en ook al jaren betrokken in diverse functies bij HZVV. Businessclub HZVV Onderneemt en HZVV zijn dan ook zeer blij dat deze HZVV’ers nu ook vanuit Present de vereniging nog meer willen ondersteunen.

Present is een creatief styling bureau gevestigd in Hoogeveen met ruim 10 jaar ervaring. Of het nu gaat om een het inrichten van een winkeletalage, het verzorgen van decoratiemateriaal tijdens een beurs of de aankleding van een bedrijfspand, het team creatieve team van Present, bestaande uit 15 styling specialisten, staat graag voor u klaar. 

V.l.n.r. Marcel Schoemaker, Mark van der Starren (beiden Present) en Robert Nieland (HZVV Onderneemt).

Terug naar het overzicht

Actieve businessclub

Bij HZVV Onderneemt gaan zaken doen en plezier hand in hand. Op het prachtige sportpark van HZVV weten sponsoren elkaar goed te vinden en de bijeenkomsten worden goed bezocht. de sponsoren zijn elke thuiswedstrijd welkom in de businessruimte en een aantal keren per seizoen is er een speciaal programma.

Lid worden
HZVV onderneemt logo