Ga naar de inhoud
backup hero image

HIER DE TITEL VAN HET NIEUWSBERICHT

7 september 2022

REIN Advocaten & Adviseurs nieuw businessclublid

REIN Advocaten & Adviseurs sluit zich aan bij businessclub HZVV Onderneemt als nieuw businessclublid. HZVV Onderneemt verwelkomt REIN Advocaten & Adviseurs van harte bij de club!

‘Een succesvolle mix van advocaten en adviseurs in Assen, Groningen en Emmen. Met advocaten, (financieel/fiscaal) adviseurs, fiscalisten, juristen en gepassioneerd ondersteunend personeel staan wij iedere dag klaar voor zakelijke klanten en particulieren. Om je ├ęcht verder te helpen.’

Terug naar het overzicht

Actieve businessclub

Bij HZVV Onderneemt gaan zaken doen en plezier hand in hand. Op het prachtige sportpark van HZVV weten sponsoren elkaar goed te vinden en de bijeenkomsten worden goed bezocht. de sponsoren zijn elke thuiswedstrijd welkom in de businessruimte en een aantal keren per seizoen is er een speciaal programma.

Lid worden
HZVV onderneemt logo