Ga naar de inhoud
225-img-2079

Van Mossel Jaguar Land Rover nieuwe bronssponsor HZVV

7 september 2022

Van Mossel Jaguar Land Rover nieuwe bronssponsor HZVV

Vol trots is Van Mossel Jaguar Land Rover bronssponsor geworden van HZVV. Onder het mom van #samensterk is er een mooie samenwerking aangegaan.

Vestigingsdirecteur Frank Jellema: “Ik vind het belangrijk om lokaal betrokken te zijn en een lokale club sponsoren past echt bij het familiebedrijf Van Mossel. Ik ben er supertrots op het gezicht van de locatie in Groningen te mogen zijn en houd van de manier waarop wij met onze klanten omgaan en van de kwaliteit die we leveren. De manier waarop we met ons bedrijf bezig zijn met het ontzorgen van onze klanten stemt mij vrolijk en als je hier alleen al de showroom binnenwandelt met al die fantastische nieuwe auto’s, dan merk je aan alles dat je welkom bent. Wie even wacht terwijl zijn auto een onderhoudsbeurt krijgt, geniet bij ons van lekkere bonenkoffie en een vers croissantje”. Een veelzeggend detail.

De Van Mossel Automotive Groep is in Nederland de grootste leverancier van zo’n beetje alle merken die er op de markt zijn. Vandaar dat Van Mossel zeker niet alleen dealer is van Jaguar en Land Rover. Wie een auto bezit kan bij Van Mossel gebruik maken van de unieke Premium Service voor het onderhoud van de auto. “Wij leveren vele merken nieuwe auto’s. Dus of je nu een nieuwe Volkswagen, Audi, Hyundai of bijvoorbeeld Mercedes zoekt: wij staan voor je klaar”, aldus Frank Jellema.

Frank Jellema (Van Mossel Jaguar Land Rover) en Stefan Wiersema (HZVV Onderneemt).

Terug naar het overzicht

Actieve businessclub

Bij HZVV Onderneemt gaan zaken doen en plezier hand in hand. Op het prachtige sportpark van HZVV weten sponsoren elkaar goed te vinden en de bijeenkomsten worden goed bezocht. de sponsoren zijn elke thuiswedstrijd welkom in de businessruimte en een aantal keren per seizoen is er een speciaal programma.

Lid worden
HZVV onderneemt logo