Ga naar de inhoud
Foto 29-11-2022 18 08 29

De Koffiepot nieuw businessclublid

29 november 2022

De Koffiepot nieuw businessclublid

We verwelkomen eet- en drinkhuis De Koffiepot als nieuw businessclublid van HZVV Onderneemt.

“Ons eet- & drinkhuis is gevestigd in een prachtig monumentaal pand. We zitten halverwege de Hoogeveense Hoofdstraat en precies daar waar je tijdens het shoppen trek in iets lekkers krijgt.
Het robuuste, brocante interieur ademt de sfeer van warmte en gemoedelijke gezelligheid. Ook het uitnodigende terras mag er zijn, tijdens de zomermaanden is dit de plek waar je met vrienden afspreekt, even snel een (zaken)lunch pakt of gewoon lekker ontspannen geniet van wat er zoal om je heen gebeurt.”

Terug naar het overzicht

Actieve businessclub

Bij HZVV Onderneemt gaan zaken doen en plezier hand in hand. Op het prachtige sportpark van HZVV weten sponsoren elkaar goed te vinden en de bijeenkomsten worden goed bezocht. de sponsoren zijn elke thuiswedstrijd welkom in de businessruimte en een aantal keren per seizoen is er een speciaal programma.

Lid worden
HZVV onderneemt logo