Ga naar de inhoud
PHOTO-2022-11-15-11-58-01

Bureau Blinkers nieuw businessclublid

30 november 2022

Bureau Blinkers nieuw businessclublid

We verwelkomen Bureau Blinkers als nieuw businessclublid van HZVV Onderneemt.

“Hi, wij zijn Bureau Blinkers. Een team van creatieve communicatieuitblinkers. Wij vertalen jouw wensen naar originele en sprankelende middelen. Ook als je nog geen idee hebt hoe jij je organisatie in the picture krijgt, denken wij graag met je mee. Van idee, campagne, design & dtp tot video en social media tot 3D animatie. Samen zorgen we ervoor dat jouw boodschap overkomt en opvalt als geen ander. Da’s gewoon onze expertise.”

Terug naar het overzicht

Actieve businessclub

Bij HZVV Onderneemt gaan zaken doen en plezier hand in hand. Op het prachtige sportpark van HZVV weten sponsoren elkaar goed te vinden en de bijeenkomsten worden goed bezocht. de sponsoren zijn elke thuiswedstrijd welkom in de businessruimte en een aantal keren per seizoen is er een speciaal programma.

Lid worden
HZVV onderneemt logo