Ga naar de inhoud
Foto 09-12-2022 09 14 26

Rekroot nieuwe bronssponsor HZVV

9 januari 2023

Rekroot nieuwe bronssponsor HZVV

We verwelkomen Rekroot als nieuwe bronssponsor van HZVV Onderneemt.

Vol trots en enthousiasme mag Rekroot zich vanaf heden bronssponsor van HZVV noemen. Onder het motto van ‘samen groeien’ gaat Rekroot deze mooie samenwerking aan.

Rekroot is de totaaloplossing in het innoveren van het recruitmentproces binnen bedrijven en revolutionair op het gebied van Job Marketing. Door onze jarenlange ervaring in de online marketing en ons datagedreven software, weten wij exact hoe wij een vacature online kunnen ‘vermarkten’ in een tijd waar het vinden van personeel erg lastig is.

In deze wispelturige periode binnen de arbeidsmarkt voelt het goed om een steentje bij te kunnen dragen aan de verschillende personeelsbestanden van bedrijven. Wat dat betreft vinden wij samen groeien erg belangrijk. “Recruitment is tegenwoordig net als voetballen bij HZVV: topsport bedrijven”, aldus Marc Schutte en Damian Kroezen.

Terug naar het overzicht

Actieve businessclub

Bij HZVV Onderneemt gaan zaken doen en plezier hand in hand. Op het prachtige sportpark van HZVV weten sponsoren elkaar goed te vinden en de bijeenkomsten worden goed bezocht. de sponsoren zijn elke thuiswedstrijd welkom in de businessruimte en een aantal keren per seizoen is er een speciaal programma.

Lid worden
HZVV onderneemt logo