Ga naar de inhoud
IMG_4197

Westera Dakbedekking nieuwe bronssponsor HZVV

27 februari 2023

Westera Dakbedekking nieuwe bronssponsor HZVV

We verwelkomen Westera Dakbedekking als nieuwe bronssponsor van HZVV Onderneemt.

Westera Dakbedekking is een hecht familiebedrijf, waar de tweede, derde en vierde generatie nog gezamenlijk aan het werk zijn.
“Al vier generaties lang houden wij ons bezig met het bedekken en onderhouden van zowel platte als hellende daken. Bij ons lopen de woorden vakwerk, ambacht en kwaliteit als een rode draad door ons bedrijf.”

Foto: Willem Westera, eigenaar van Westera Dakbedekking.

Terug naar het overzicht

Actieve businessclub

Bij HZVV Onderneemt gaan zaken doen en plezier hand in hand. Op het prachtige sportpark van HZVV weten sponsoren elkaar goed te vinden en de bijeenkomsten worden goed bezocht. de sponsoren zijn elke thuiswedstrijd welkom in de businessruimte en een aantal keren per seizoen is er een speciaal programma.

Lid worden
HZVV onderneemt logo