Ga naar de inhoud
WhatsApp-Image-2023-02-28-at-10.56.32

Sani4all / Kitchen4all nieuwe bronssponsor HZVV

1 maart 2023

Sani4all / Kitchen4all nieuwe bronssponsor HZVV

We verwelkomen Sani4all / Kitchen4all als nieuwe bronssponsor van HZVV Onderneemt.

“Wij, Michael van de Belt (Kitchen4all) en Herwin de Vries (Sani4all), leveren alles op het gebied van keukens en sanitair. Door de samenwerking met vaste montagepartners en ervaring zijn we afgelopen jaren gegroeid tot een betrouwbaar bedrijf voor uw nieuwbouw en verbouw woning. Ook weten steeds meer bedrijven ons te vinden in een samenwerking.”

“Wij vinden het belangrijk dat we de klant compleet ontzorgen: Inventariseren, ontwerpen, realiseren en opleveren. De persoonlijke betrokkenheid van ons team is iets wat veel van onze klanten als prettig ervaren. We willen net als HZVV op alle punten goed scoren.”

Terug naar het overzicht

Actieve businessclub

Bij HZVV Onderneemt gaan zaken doen en plezier hand in hand. Op het prachtige sportpark van HZVV weten sponsoren elkaar goed te vinden en de bijeenkomsten worden goed bezocht. de sponsoren zijn elke thuiswedstrijd welkom in de businessruimte en een aantal keren per seizoen is er een speciaal programma.

Lid worden
HZVV onderneemt logo