Ga naar de inhoud
rockwise-800x445

Rockwise nieuwe bronssponsor HZVV

7 september 2023

Rockwise nieuwe bronssponsor HZVV

We verwelkomen Rockwise als nieuwe bronssponsor van HZVV Onderneemt.

Het is geen geheim dat Rockwise’s eigenaar, Matthijs Beumer, al meer dan twee decennia het voetbalbloed door zijn aderen voelt stromen bij HZVV. In een nog meer opmerkelijke wending blijkt dat niet minder dan 5 Rockwise- medewerkers met een HZVV hart wekelijks proberen de bal naar dezelfde kleur te spelen.

Terwijl Beumer nu schittert als de geprezen ‘sponsor in de dop’, herinneren insiders zich Matthijs Beumer vooral aan zijn glansrijke voetbalcarri√®re die hem ooit het etiket van ‘Beckham van het Bentinckspark’ opleverde. Zijn verbazingwekkende talent op het veld was zo veelbelovend dat fans hun adem inhielden terwijl ze zich afvroegen of hij de wereld zou veroveren met zijn ‘buitengewone voetbalvlijmscherpte’. Het lot had echter andere plannen voor de jonge Beumer.

Maar zoals elk verhaal een positieve kant heeft, zo is ook hier een zilveren randje te vinden: het geven van volledige steun aan zijn geliefde voetbalclub. “Misschien heb ik mijn kans op het veld gemist, maar dit is mijn manier om iets terug te doen voor de club,” zei Beumer.

“Voor een exclusieve ontmoeting met het sterrenteam van Rockwise, nodigen we graag alle leden van de HZVV businessclub uit voor ons derde netwerkevenement, genaamd Grootspraak. Op 28 september verwelkomen we Jos Burgers en Ron Simpson als sprekers bij Van der Valk in Assen. Dit betreft een informele netwerkborrel, waarbij je kunt genieten van hapjes, drankjes en muziek.

En nu de belangrijke informatie: Als je hierbij aanwezig wilt zijn, kun je jezelf en een gast aanmelden via de onderstaande link. Er zijn momenteel nog 45 kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij!”

Aanmelden

Rockwise
Terug naar het overzicht

Actieve businessclub

Bij HZVV Onderneemt gaan zaken doen en plezier hand in hand. Op het prachtige sportpark van HZVV weten sponsoren elkaar goed te vinden en de bijeenkomsten worden goed bezocht. de sponsoren zijn elke thuiswedstrijd welkom in de businessruimte en een aantal keren per seizoen is er een speciaal programma.

Lid worden
HZVV onderneemt logo