Ga naar de inhoud
backup hero image

Jan Leijssenaar neemt afscheid als bestuurslid HZVV Onderneemt

28 september 2023

Jan Leijssenaar neemt afscheid als bestuurslid HZVV Onderneemt

Jan Leijssenaar heeft afscheid genomen als bestuurslid van businessclub HZVV Onderneemt. Hij was als langstzittende bestuurslid onder meer betrokken bij de totstandkoming van de HZVV Onderneemt in haar huidige vorm en structuur.

Jan was sinds 2010 betrokken bij de businessclub en was in deze jaren mede verantwoordelijk voor commerciƫle zaken en het activiteitenprogramma. Met zijn bedrijf Webba blijft Jan wel betrokken als sponsor van de club.

“We hebben Jan leren kennen als een enthousiaste en bevlogen ‘rood-witter’. Mede dankzij Jan heeft HZVV Onderneemt de afgelopen jaren een mooie groei doorgemaakt. We willen hem ontzettend bedanken voor zijn inzet en bijdrage in al die jaren”, aldus het bestuur van HZVV Onderneemt.

Jan Leijssenaar
Terug naar het overzicht

Actieve businessclub

Bij HZVV Onderneemt gaan zaken doen en plezier hand in hand. Op het prachtige sportpark van HZVV weten sponsoren elkaar goed te vinden en de bijeenkomsten worden goed bezocht. de sponsoren zijn elke thuiswedstrijd welkom in de businessruimte en een aantal keren per seizoen is er een speciaal programma.

Lid worden
HZVV onderneemt logo