Ga naar de inhoud
WhatsApp-Image-2023-10-02-at-16.34.00

Paviljoen Nijstad steekt HZVV-jeugdvrijwilligers in het nieuw

2 oktober 2023

Paviljoen Nijstad steekt HZVV-jeugdvrijwilligers in het nieuw

Al jaren is Paviljoen Nijstad (lees; Henri Offerein) een sponsor van de jeugdafdeling van HZVV. In de afgelopen jaren zijn er, deels door de sponsoring van Paviljoen Nijstad, investeringen gedaan in materialen om de jeugdspelers en trainers op een hoog niveau trainingen aan te kunnen bieden.

Dit jaar is er besloten om onze trainers, leiders, coördinatoren en andere vrijwilligers binnen de jeugdafdeling te voorzien van een nieuwe polo. Achterop prijkt het mooie logo van Paviljoen Nijstad. Deze polo wordt zoveel mogelijk gedragen tijdens trainingstijden en wedstrijddagen.

Vanuit HZVV willen wij dan ook Paviljoen Nijstad, en Henri Offerein in het bijzonder, bedanken voor de jarenlange sponsoring.

Terug naar het overzicht

Actieve businessclub

Bij HZVV Onderneemt gaan zaken doen en plezier hand in hand. Op het prachtige sportpark van HZVV weten sponsoren elkaar goed te vinden en de bijeenkomsten worden goed bezocht. de sponsoren zijn elke thuiswedstrijd welkom in de businessruimte en een aantal keren per seizoen is er een speciaal programma.

Lid worden
HZVV onderneemt logo