Ga naar de inhoud
WhatsApp Image 2023-10-10 at 11.40.36

Afier Accountants en Adviseurs verlengt en versterkt sponsoring HZVV

10 oktober 2023

Afier Accountants en Adviseurs verlengt en versterkt sponsoring HZVV

Afier Accountants en Adviseurs, een trouwe sponsor van HZVV gedurende vele jaren, heeft vandaag opnieuw zijn verbintenis met de club bevestigd. De bekende duizendpoot binnen de club, Erik-Jan Kreuze, en HZVV Onderneemt-voorzitter Robert Nieland zetten hun handtekeningen onder de vernieuwde overeenkomst, waardoor Afier opnieuw één van de hoofdsponsors van HZVV wordt.

“Er zijn opvallende parallellen te trekken tussen voetbal en ons vakgebied,” vertelt Erik-Jan Kreuze. “Voetbal is een teamsport waarbij teamwork en toewijding de sleutel zijn tot succes. Net zoals ons professionele en toegewijde team zich inzet voor MKB-ondernemers om hen te helpen hun doelen te bereiken. Samen streven we altijd naar het beste resultaat.” Afier, gevestigd in Tynaarlo, telt momenteel meer dan 70 medewerkers.

De hernieuwde sponsorovereenkomst tussen Afier en HZVV benadrukt de jarenlange duurzame betrokkenheid van Afier de club. “We zijn ontzettend trots en verheugd over de voortzetting van deze langdurige samenwerking met Afier. Onze oprechte dank gaat uit naar Erik-Jan en het team van Afier voor hun voortdurende steun voor HZVV”, aldus het bestuur van HZVV Onderneemt.

Terug naar het overzicht

Actieve businessclub

Bij HZVV Onderneemt gaan zaken doen en plezier hand in hand. Op het prachtige sportpark van HZVV weten sponsoren elkaar goed te vinden en de bijeenkomsten worden goed bezocht. de sponsoren zijn elke thuiswedstrijd welkom in de businessruimte en een aantal keren per seizoen is er een speciaal programma.

Lid worden
HZVV onderneemt logo