Ga naar de inhoud
WhatsApp Image 2023-10-12 at 13.57.27

Carteam Garage de Hefbrug nieuwe bronssponsor HZVV

18 oktober 2023

Carteam Garage de Hefbrug nieuwe bronssponsor HZVV

Carteam Garage de Hefbrug heeft zich als nieuwe bronssponsor verbonden aan HZVV. HZVV Onderneemt heet ze van harte welkom!

Bij Carteam Garage de Hefbrug, gevestigd aan de Lavalstraat in Hoogeveen, vindt onderhoud plaats aan alle merken en types auto: Goed en snel onderhoud tegen een voordelig tarief. Ze verzorgen het complete onderhoud van uw voertuig, van APK tot reparaties, en bijvoorbeeld banden, uitlaten, trekhaken en elektronische diagnose. Bent u van mening dat uw auto aan onderhoud toe is? Kom dan vooral naar Carteam Garage de Hefbrug! Benieuwd naar een prijsinschatting? Maak dan snel een afspraak.

De Hefbrug
Terug naar het overzicht

Actieve businessclub

Bij HZVV Onderneemt gaan zaken doen en plezier hand in hand. Op het prachtige sportpark van HZVV weten sponsoren elkaar goed te vinden en de bijeenkomsten worden goed bezocht. de sponsoren zijn elke thuiswedstrijd welkom in de businessruimte en een aantal keren per seizoen is er een speciaal programma.

Lid worden
HZVV onderneemt logo