Ga naar de inhoud
WhatsApp Image 2023-10-30 at 08.44.39

Present verlengt als lid van de hoofdsponsorgroep

7 november 2023

Present verlengt als lid van de hoofdsponsorgroep

Present, het creatief interieur- en stylingbureau uit Hoogeveen, heeft zijn sponsorcontract bij HZVV verlengd en blijft daarmee nog langer in de hoofdsponsorgroep verbonden aan de club. Het vernieuwde partnerschap tussen Present en HZVV onderstreept hun nauwe betrokkenheid bij de club.

Deze contractverlenging markeert een nieuwe mijlpaal in de samenwerking. Marcel Schoemaker (links) en Mark van der Starren (midden) van Present zijn daarnaast beiden als jaren bekende gezichten binnen de vereniging en nauw betrokken als vrijwilliger in diverse functies.

De ‘creatieve ruimtemakers’ van Present zijn gespecialiseerd in etaleren en interieur inrichting, van ontwerp tot realisatie. Meer weten? Maak snel een afspraak met ze!

Terug naar het overzicht

Actieve businessclub

Bij HZVV Onderneemt gaan zaken doen en plezier hand in hand. Op het prachtige sportpark van HZVV weten sponsoren elkaar goed te vinden en de bijeenkomsten worden goed bezocht. de sponsoren zijn elke thuiswedstrijd welkom in de businessruimte en een aantal keren per seizoen is er een speciaal programma.

Lid worden
HZVV onderneemt logo