Ga naar de inhoud
Foto 07-02-2024 10 35 22

FP Creation nieuw businessclublid

13 februari 2024

FP Creation nieuw businessclublid

We verwelkomen FP Creation als nieuw businessclublid van HZVV Onderneemt.

“Hallo mede-ondernemers en sportliefhebbers, mijn naam is Frans Post en eigenaar van FP Creation. FP Creation houdt zich bezig met het maken van effectieve videocontent voor jouw doelgroep. Ruim 16 jaar lang zet ik me in om mijn klanten met een verfrissende blik te helpen bij het promoten of branden van hun merk, dienst of product. 

Ik was al een tijdje opzoek naar een netwerk die energiek en actief is. Gezien mijn dochter (JO11-3) en zoon (JO9-3)  ook voetballen bij HZVV en ik in het verleden geregeld op vrijwillige basis, samen met HZVV, video’s heb gemaakt voor de WintertijdChallenge en Spieren voor Spieren, heb ik de club leren kennen als maatschappelijk betrokken. Door de voetbal van onze kinderen heb ik nog meer ervaren dat de slogan “meer is dan voetbal alleen”. Dit past goed bij mij. Ik hoop dan ook snel kennis te maken en leuke mensen te ontmoeten bij HZVV onderneemt.”

Terug naar het overzicht

Actieve businessclub

Bij HZVV Onderneemt gaan zaken doen en plezier hand in hand. Op het prachtige sportpark van HZVV weten sponsoren elkaar goed te vinden en de bijeenkomsten worden goed bezocht. de sponsoren zijn elke thuiswedstrijd welkom in de businessruimte en een aantal keren per seizoen is er een speciaal programma.

Lid worden
HZVV onderneemt logo